* Login   * Register    * Search
It is currently Mon Oct 14, 2019 1:55 pm

All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 8 posts ] 
Author Message
 Post subject: Multiple browser support
PostPosted: Fri Nov 06, 2009 2:45 am 
Offline
Site Admin
Site Admin

Joined: Fri Aug 21, 2009 4:59 am
Posts: 2588
I just realized that the site does not function correctly in Internet Explorer. So I am pretty sure other browsers get similar results unless you are using Firefox 3.

So now I am left at a dilemma.

Few options I can do here:

One, I can just create a script that checks the user agent. If it's not Firefox, it can send a warning/redirect the user letting them know that the site functions better in Firefox.

Two, write lots of code so the site works in all browsers. This will require the most work. :cry:

_________________
Like this site? Consider a donation to help with server costs.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Nov 09, 2009 2:35 pm 
Offline
Site Admin
Site Admin

Joined: Fri Aug 21, 2009 4:59 am
Posts: 2588
Well I got the site working with IE 6 and FF 3, haven't tested any others yet.

_________________
Like this site? Consider a donation to help with server costs.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Nov 16, 2009 4:50 pm 
Offline

Joined: Fri Aug 21, 2009 9:43 am
Posts: 7
Using IE8 & chrome here, site works fine.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Nov 16, 2009 5:00 pm 
Offline
Site Admin
Site Admin

Joined: Fri Aug 21, 2009 4:59 am
Posts: 2588
Good to know, thanks.

_________________
Like this site? Consider a donation to help with server costs.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Feb 25, 2010 7:45 pm 
Offline
Site Admin
Site Admin

Joined: Fri Aug 21, 2009 4:59 am
Posts: 2588
I think all the major browsers display the site correctly now.

_________________
Like this site? Consider a donation to help with server costs.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Feb 26, 2010 12:49 pm 
Offline

Joined: Tue Aug 26, 2008 6:21 pm
Posts: 192
Location: Kansas, USA
I can confirm that UT-Files works flawlessly in Opera 10. (It always has.)

_________________
Image


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Apr 13, 2011 4:54 pm 
Offline
User avatar

Joined: Sun Apr 10, 2011 2:43 pm
Posts: 17
Location: Cornwall
I would suggest that if you make sure the site works in Opera browser, then it will work in any browser, as it is the only browser that bothers to stick to the World Wide Web Consortium (W3C) HTML standards.

It can also send your page/site to the W3C site checker, for validation, analysis & correction suggestions.

e.g. http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fwww.ut-files.com%2F&charset=%28detect+automatically%29&doctype=Inline&group=0

Oh! I see there are still 11 errors (though obviously not critical).
Have a poke about, I'm sure you will find the validator very valuable 8-)


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat May 14, 2011 6:26 pm 
Offline

Joined: Sat Jul 24, 2010 7:17 am
Posts: 48
Works oke here in internet explorer and firefox 3.5 also avant, but maby its a location problem or maby a hosting or firewall problem jsut guessing, but for now i am not that worried, keeping this in first html should work on most browsers with IE i think, but i dont know much about this so i could be wrong :lol:


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 8 posts ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

phpBB SEO