* Login   * Register    * Search
It is currently Sun Dec 17, 2017 2:52 pm

All times are UTC - 5 hours




Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 70 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
Author Message
PostPosted: Thu Dec 15, 2011 5:58 pm 
Offline

Joined: Thu Dec 15, 2011 5:47 pm
Posts: 1
Just joined as new user, logging in fails with error: 530 login auth failured. I've noticed this thread started back in 10/11. Is the site permanently down or is my issue something different? I have a handful of compressed maps I'd like to upload but can't until my login credential issue gets resolved.

Who can assist me getting my credentials working?


Last edited by bulldawg on Sun Dec 18, 2011 11:22 am, edited 2 times in total.

Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Dec 16, 2011 7:01 pm 
Offline

Joined: Tue Nov 15, 2011 6:55 am
Posts: 27
Location: Darwin, Australia
you might be able to PM Skillz and he might be able to help you out.

_________________
|.............. Image ..............|
|.. Australian UT:3 - Multi-vote, Custom Maps, TS3, and more : 223.27.25.23:7777 ..|


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Dec 22, 2011 5:18 am 
Offline

Joined: Wed Dec 21, 2011 1:10 pm
Posts: 1
is it still down?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Dec 30, 2011 7:49 am 
Offline

Joined: Tue Nov 15, 2011 6:55 am
Posts: 27
Location: Darwin, Australia
hey Skillz, are you able to add the maps that are currently idling in UT3_Files?.
The sooner you can fix thos issues, the better :D (then we wouldn't need to bug you :P)...

Cheers.

_________________
|.............. Image ..............|
|.. Australian UT:3 - Multi-vote, Custom Maps, TS3, and more : 223.27.25.23:7777 ..|


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Jan 07, 2012 6:17 am 
Offline
User avatar

Joined: Fri Jan 06, 2012 7:33 am
Posts: 24
Location: The Netherlands
Is this still disabled or am I having an issue? I'm getting 530 Login authentication failed too.

_________________
Image
Image
Image
Image
http://www.utslv.freeforums.org


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Jan 08, 2012 6:05 am 
Offline

Joined: Tue Nov 15, 2011 6:55 am
Posts: 27
Location: Darwin, Australia
Metalfist wrote:
Is this still disabled or am I having an issue? I'm getting 530 Login authentication failed too.


It is still off.

_________________
|.............. Image ..............|
|.. Australian UT:3 - Multi-vote, Custom Maps, TS3, and more : 223.27.25.23:7777 ..|


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Jan 16, 2012 2:06 pm 
Offline

Joined: Mon Jan 16, 2012 2:03 pm
Posts: 6
Redirection Completely Off?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Jan 16, 2012 2:43 pm 
Offline
Site Admin

Joined: Fri Aug 21, 2009 4:59 am
Posts: 2627
The redirect site has never gone offline. Only the FTP to upload files.

_________________
Like this site? Consider a donation to help with server costs.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Jan 16, 2012 3:10 pm 
Offline

Joined: Mon Jan 16, 2012 2:03 pm
Posts: 6
Oh some of my ut 1999 files are loading very slowly is it a problem in my unrealtournament.ini? cause everything looks in place


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Jan 16, 2012 3:13 pm 
Offline

Joined: Mon Jan 16, 2012 2:03 pm
Posts: 6
Cold~Fire wrote:
Oh some of my ut 1999 files are loading very slowly is it a problem in my unrealtournament.ini? cause everything looks in place


if so can you help me please and thanks


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 70 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

phpBB SEO